AerSMASH XL genomineerd als starter van het jaar

Nominatie AerSMASH XL.
Nominatie AerSMASH XL.
Foto: AerSMASH XL

De Wijk – Ludo Tissingh en zijn onderneming AerSMASH XL zijn genomineerd als starter van het jaar in de regio Zwolle. De ondernemer uit de Wijk verdient deze nominatie met zijn revolutionaire AerSMASH luchtreiniger. De ondernemersprijs wordt georganiseerd door stichting Metropool Regio Zwolle en de winnaar wordt op 12 december bekendgemaakt tijdens het Regio Zwolle Congres.

AerSMASH is een machine die schadelijke stoffen zoals pollen en bacteriën uit de lucht haalt. Dit op basis van een combinatie van geprogrammeerd plasma en speciale filter- en besturingstechnologie. Hierdoor blijft voedsel langer vers en hoeven bedrijven minder te vriezen. De innovatie leidt hierdoor tot lagere energiekosten en minder derving. AerSMASH ziet de nominatie als een blijk van waardering voor de drang naar innovatie. “Het is onze passie om bedrijven te helpen met het verbeteren van hun hygiëne en werkomgeving. We zien deze nominatie dan ook als een beloning voor het werken aan deze passie!” aldus Ludo Tissingh.

Zie het filmpje over het bedrijf op https://vimeo.com/373163588/4ba62a75e4

Stemmen

Wie de innovatiepassie van de Drentse onderneming wil belonen, kan vanaf 15 november stemmen op AerSMASH XL via de Regio Zwolle Connect app en via www.regiozwolleconnect.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen