Coachen met paarden op Open Bedrijvendag

Henka Rooze met Dunya.
Henka Rooze met Dunya.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ruinerwold/Broekhuizen – BuitensteBinnen heet haar bedrijf en het is gevestigd op het terrein van Derkserve aan Broekhuizen de 35-jarige Henka Rooze coacht met behulp van paarden en geeft mensen zo inzicht in hun persoonlijke ontwikkeling.

Henka Rooze is al van jongs af aan gek van paarden, rijdt er zelf ook op en coacht nu ook met paarden. Op de Open Bedrijvendag van zaterdag 2 november laat ze vanaf 10.00 uur aan iedereen die belangstelling heeft zien wat ze precies doet. Kunnen ze direct de nieuwe binnenbak in de oude karakteristieke boerderij bewonderen. Paarden houden de mens een spiegel voor, een paard leest als het ware de energie van een mens’, legt ze uit. De bedrijfsnaam BuitensteBinnen: ‘Je kunt naar iemand kijken, naar de buitenkant, maar dat hoeft niet overeen te komen met de binnenkant. Een paard prikt daar direct doorheen’, geeft Henka als voorzet.

Kerstrondje

Wie met het Kerstrondje Ruinerwold wel eens bij Derkserve is geweest, kijkt zaterdag de ogen uit. Waar nu de binnenbak is, stonden eerder allemaal oude spulletjes. Die zijn allemaal naar verplaatst, zodat in deze ruimte met authentieke gebinten gecoacht kan worden. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn belangstellenden welkom, om 10.30, 11.30, 13.30 en 15.00 uur geeft Henka demonstraties.

Meer info: www.buitenste-binnen.nu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen