Spooktochten in Ruinerwold en Ruinen

Spooktocht.
Spooktocht.
Foto: Artizzl Media

Ruinerwold/Ruinen – In de dagen waarin het steeds vroeger donker wordt, staan weer twee spooktochten op de agenda. Komende zaterdagavond in Ruinerwold en een week later in Ruinen.

In Ruinerwold gaat het om de spooktocht met titel ‘Psycho’. Vele vrijwilligers worden weer ingezet om de deelnemer angstaanjagende momenten te bezorgen. De tocht gaat door en rond het dorp. Donderdag was de eerste voorverkoopavond, op maandag 21 oktober is er nog een mogelijkheid tot aanmelden. Om 19.00 uur kunnen startkaarten gekocht worden bij uitgaanscentrum De Klok. Die kaarten kunnen alleen op deze avond nog worden verkregen, ze kunnen niet telefonisch worden besteld. De startkaart is voor maximaal acht personen per groep. Kosten per kaart € 50,- voor maximaal acht personen, de losse verkoop € 7,- p.p. ‘Het kan voorkomen dat wij zelf groepen maken om zo iedereen een kans te geven om mee te kunnen lopen. Deelnemers tot 12 jaar onder begeleiding van minimaal 1 persoon van 18 of ouder’, zo lat de organiserende familie Klok weten.

Zaklantaarns zijn niet toegestaan. De organisatie zorgt voor sfeerverlichting. Laarzen of oude schoenen worden warm aanbevolen.

Ruinen

Op zaterdag 2 november houdt Vereniging voor Volksvermaken Ruinen haar tweejaarlijkse spooktocht. De start en inschrijving van de tocht vinden plaats bij Café Hees, Brink 47 in Ruinen. De inschrijving voor jeugd tot en met 12 jaar begint om 18.30 uur. Zij starten vanaf 19.00 uur en mogen alleen onder begeleiding van een volwassene meelopen met de spooktocht. Jeugd van 13 jaar en ouder en volwassenen kunnen zich vanaf 19.00 uur inschrijven en starten vanaf 19.30 uur. Inschrijven kan tot uiterlijk 20.00 uur.

Kosten voor deelname bedragen € 5,- per persoon. Onderweg is er voor alle deelnemers drinken en een broodje knakworst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen