Burendag in meerdere dorpen

Schminken op Burendag.
Schminken op Burendag.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Koekange/Ruinen – Het is zaterdag Burendag en daar wordt in verschillende dorpen met activiteiten aandacht aan besteed. In Koekange wordt de dag gecombineerd met de opening van het nieuwe onderkomen van het kinderclubwerk. Ook in Ruinen en Kerkenveld zijn activiteiten.

Bij dorpshuis De Schakel in Koekange worden zaterdag meerdere dingen gevierd. De Schakel bestaat 50 jaar en om 14.00 uur wordt het nieuwe pand van het kinderclubwerk door burgemeester Roger de Groot geopend. De inloop is vanaf 13.30 uur. Er staat tevens een springkussen, er wordt geschminkt en er zijn spelletjes voor de jeugd. Het festijn duurt tot 16.00 uur.

Ruinen

In Ruinen is in dorpshuis ’t Neie Punt tussen 14.00 en 17.00 uur van alles te doen. Er staat een springkussen, er worden cupcakes versierd, er staat een echte barista die koffie schenkt, er worden schilderijen gemaakt en er kan gezellig gekletst worden met mensen van ’t Neie Punt en de jongerenwerker van Welzijn De Wolden. Tevens start om 15.00 uur een pannatoernooi, waarvoor vanaf 14.00 uur ingeschreven kan worden. Er zijn twee poules: van  de groepen 5 tot en met 8 en van 12 jaar en ouder. Er wordt twee tegen twee gespeeld. Deelname is gratis.

In Kerkenveld houdt speeltuin De Bulties tussen 13.30 en 16.00 uur het Disney Feest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen