Deelnemers Echt’n Run krijgen het zwaar

Echt'n Run 2018.
Foto: Artizzl Media

Echten – Met een maximum van 250 deelnemers, wel een record, vindt zondag de derde editie plaats van de Echt’n Run. De deelnemers moeten ploeteren door de modder, door het water, over de hindernissen en deze keer nog weer spectaculairder dan de vorige twee keer. Ze krijgen het ongetwijfeld extra zwaar, omdat de weersvoorspelling niet denderend is.

De Run wordt georganiseerd met behulp van zo’n zeventig vrijwilligers, alle grondeigenaren vonden het goed dat hun grond hiervoor wordt gebruikt en uiteraard zijn er vele sponsoren die dit mogelijk maken.

Dit jaar is er voor het eerst een bedrijfsrun, waarin bedrijven strijden om een felbegeerde wisselbeker en om de eeuwige roem.

Er kunnen zich geen deelnemers meer aanmelden, de limiet was al heel snel bereikt na openstelling van de inschrijving. Wel kunnen belangstellenden en supporters komen kijken vanaf 10.00 uur met start bij dorpshuis d’Olde Karke. Het dagprogramma staat op de site www.echtnrun.nl daar zijn ook de starttijden van alle deelnemers te vinden.

Reacties