Mooi Ruinen Run heeft prachtig looptraject uitgezet

Foto: Loopgroep Ruinen

De Mooi Ruinen Run  start op zondag 7 juni op de Brink in Ruinen. Dit loopevenement, wordt al weer voor de 17de keer georganiseerd door de Loopgroep Ruinen en weet ieder jaar  rond de 300 lopers aan de start te krijgen.

logoruinenrun

Het programma start om 13.30 uur met de jeugd die afhankelijk van de leeftijd een afstand van 800 of 1600 meter mogen lopen. Deze ronde wordt gelopen over de Brink en rond de Ruiner kerk.

DSCF9261

Vanaf 14.30 uur gaan we van start met  de grotere afstanden, de 5 en 10 kilometer. Deze deelnemers maken een mooie ronde vanaf de Brink langs molen De Zaandplatte, vervolgens richting het Bezoekerscentrum en weer terug via de Benderse.

De 10 kilometer lopers zullen deze ronde 2 keer gaan lopen. Onderweg zijn er 3 waterposten ingericht voor de dorstige lopers.

4532391988_207a1e18d5_o

Deelnemers kunnen op 2 manieren inschrijven. Voorinschrijving kan via www.inschrijven.nl tot 5 juni. Op de dag zelf kan iedereen inschrijven vanaf 12.30 uur bij Café Brinkzicht (Hees) en dit kan tot 15 minuten voor de start van de wedstrijd. Voor de precieze starttijden kun je ook de website van Loopgroep Ruinen raadplegen www.loopgroepruinen.nl. Op de website vind je ook alle sponsoren van de Mooi Ruinen Run die het weer mogelijk maken om dit sportieve evenement te organiseren.

 

Op de Brink is voor de fun ook een luchtkussen aanwezig. Alle sportievelingen hopen natuurlijk op vele toeschouwers op de Brink en langs de route. Dus trek zelf de hardloopschoenen aan om mee te doen of kom de sportieve lopers aanmoedigen.

loopcircuit de wolden

De Mooi Ruinen Run is de 3e loop van het Loopcircuit de Wolden. Voor de volwassenen zijn er mooie prijzen te winnen bij dit Loopcircuit. De jongeren krijgen als ze aan 3 van de 6 jeugdwedstrijden meedoen een leuke herinnering en de volwassenen ontvangen bij deelname aan 4 van de 7 wedstrijden een t-shirt. Nog meer reden om mee te doen

 

ruinenrun

Lees ook:

Reacties