Israël Vriendendag in Hoogeveen

Foto:

Hoogeveen – Op zaterdag 22 juni is er een Israel Vriendendag in de Oosterkerk, Leeuweriklaan 35 in Hoogeveen. De aanvang is om 13:00 en sluiting om 17:00. Entreekaarten zijn € 5,- en zijn verkrijgbaar via 033-2458824. Er is genoeg parkeerplaatsen rondom de kerk. Samenzang, Bijbelstudie en ontmoeting zijn de belangrijkste ingrediënten voor de Israël Vriendendag. Tijdens deze dag komen we met heel veel vrienden van Israël samen om God te aanbidden en te horen over Gods machtige daden. Hij is trouw aan Zijn volk, en dat wordt gevierd.

Programma

De Vriendendag in Sneek begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Op deze dag zijn er Bijbelstudies van ds. Henk Poot en ds. Kees van Velzen, is er koor- en samenzang met het Holland-Koor o.l.v. Jan Quintus Zwart, is er muziek van Chloë Elsenaar (viool), Kees de Bruin (piano) en Ronald IJmker (orgel) en is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de gezellige Israëlmarkt te bezoeken.

Muziek

De koor- en samenzang wordt tijdens de Vriendendagen verzorgd door het Holland-Koor. Het Holland-Koor bestaat uit een grote groep Israëlvrienden uit alle kerken en kringen die samen zingen voor en over de God van Israël en Zijn trouw. Vanaf de jaren 90 is jan Quintus Zwart de vaste dirigent van het Holland Koor.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen