Provincie Drenthe verovert Amsterdam

Assen/Amsterdam – Drenthe staat vol in de schijnwerpers in Amsterdam. Sinds gisteren kan in Amsterdam een uniek moederdagcadeau worden gewonnen. Een tramhalte op het Magna Plaza is omgebouwd tot last-minute moederdagshop. Met de winactie maakt iedereen ter plekke kans op een overnachting in Drenthe of kaartjes voor theaterspektakel Mammoet, dat deze zomer in Drenthe speelt. De actie is onderdeel van een landelijke campagne om Drenthe, dé Oerprovincie van Nederland onder de aandacht te brengen.

In een tijd van overvolle agenda’s en continue bereikbaarheid wil je soms even ontsnappen aan de hectiek van alle dag en terug naar de basis. Marketing Drenthe speelt met deze campagne in op dit gevoel en roept op om er lekker tussenuit te gaan in Drenthe. Kom genieten van het unieke theaterspektakel Mammoet over de oertijd anno nu, ga op pad in de Drentse natuur of duik in de bijzondere geschiedenis van Drenthe. Niets moet, alles mag.

Grote trekker

Theaterspektakel Mammoet is de grote trekker binnen de campagne. Deze unieke theatervoorstelling midden in de natuur komt van de makers van Het Pauperparadijs en speelt de hele zomer in Drenthe. Naast theaterspektakel Mammoet tonen we een breder aanbod, passend binnen het onderwerp Oertijd, op drenthe.nl/oer.

De campagne wordt verder onder de aandacht gebracht met een compleet bestickerde tram die door Amsterdam rijdt, een abri campagne in Amsterdam, Rotterdam en Arnhem, een online campagne en advertenties in verschillende tijdschriften.

Reacties

gallery
24386
Provincie Drenthe verovert Amsterdam
Assen/Amsterdam – Drenthe staat vol in de schijnwerpers in Amsterdam. Sinds gisteren kan in Amsterdam een
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/24386/provincie-drenthe-verovert-amsterdamdrentse-moederdagshop-op-magna-plaza-amsterdam/
2019-05-08T16:39:22+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/05/08163842/Drenthe-Amsterdam1.jpg
abri campagne, amsterdam, magna plaza, marketing drenthe
Cultuur, Nieuws