Art-to-Go Ruinen dit jaar bij Jonge Geuze

Initiatiefnemers Art-to-Go.
Foto: Artizzl media / Peter Nefkens

Ruinen – Na een succesvolle eerste editie van Art-to-Go Ruinen, zijn de organiserende dames alweer een tijdje achter de schermen bezig met de editie 2019. Waar er afgelopen jaar geëxposeerd werd in het oude gemeentehuis, zijn dit jaar de kunstwerken te bezichtigen op een prachtig nieuwe locatie, namelijk Huttenweg 3, de voormalig Jonge Geuze.

Het oude gemeentehuis op de Brink was het toneel van een zeer geslaagd eerste evenement, maar werd nadien helemaal omgebouwd. Drie bewoners  hebben daar nu hun bedrijf: restaurant De Burgemeester (voorheen croissanterie An de Brink), restaurant Het Wapen van Ruinen (was Herberg van Rune aan de Westerstraat) en bikeshop en wheelworks Arnt. Omdat De Jonge geuze als horecabedrijf is gestopt, was daar plek voor de kunst.

De werkgroep Art-To-Go bestaat uit Marijke van der Linden, Hellen Paumen, Marion Storm en Annemiek Echten. Nu 2,5 jaar geleden ontstond het idee om in Ruinen iets te organiseren rondom kunst. Een expositie te organiseren waar mensen zo even binnen kunnen lopen en kennis kunnen maken met kunst.

Lees ook Art-To-Go woensdag officieel geopend

Reacties