Workshop crowdfunding in Echten

ViP De Wolden.
ViP De Wolden.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Echten – ViP De Wolden organiseert op dinsdag 23 april een workshop Crowdfunding in D’Olde Karke te Echten. Hierbij wordt onder andere behandeld wat crowdfunding precies inhoudt en wanneer dit ingezet kan worden.

Bij crowdfunding wordt de financiering van een initiatief mogelijk gemaakt doordat een grote groep mensen een klein bedrag inlegt. Deze groep mensen voelt zich vervolgens betrokken bij desbetreffend initiatief en wil meehelpen om er een succes van te maken. Vooral voor lokale initiatieven kan crowdfunding een echte ‘motor’ zijn: het is meer dan geld alleen.

Workshop

Tijdens de workshop wordt er uitgelegd hoe crowdfunding werkt en op welke manier mensen vanaf het begin bij het project betrokken kunnen worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van voorbeelden uit de praktijk en wordt er zicht geboden op de actuele ontwikkelingen in Nederland. Iedereen met interesse in crowdfunding is welkom. Mensen met een eigen initiatief die willen verkennen of crowdfunding wat voor hen is, gaan zeker met een aantal concrete tips naar huis.

De workshop wordt gegeven door Ineke van Zanten, eigenaar van Greenwis; een organisatie die zich inzet voor duurzame en maatschappelijke ideeën. Aanmelden kan vóór 19 april bij ViP De Wolden via [email protected] of tel. 0528 – 378686.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen