Verkeers-opfriscursus Veilig Verkeer De Wolden

Rijvaardigheidstest.
Rijvaardigheidstest.
Foto: Artizzl Media

Ruinerwold – Veilig Verkeer afdeling De Wolden houdt op 9 april, in samenwerking met de afdeling Meppel  wederom een verkeers-opfriscursus/training voor verkeerdeelnemers.

Dit is een leuke leerzame dag voor personen van 60 jaar en ouder om hun rijvaardigheid te testen. Dit gebeurt onder begeleiding van erkende rijinstructeurs in de auto van de deelnemers.  De dag bestaat verder uit een theoriesessie, reactietest, ogentesten en een gehoortest. Tevens wordt voor een uitgebreide lunch gezorgd. De locatie is dorpshuis de Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold.

De dag begint om 9.00 uur met inloop en een kopje koffie/thee.  Aanvang van de dag training is om 9.15 uur met een uitleg van wat er van de deelnemers wordt verwacht en de indeling van de personen met betrekking tot de onderdelen waarmee ze beginnen.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage voor deze leerzame en gezellige dag is € 25,00 per persoon en € 35,00 voor een echtpaar/partner op hetzelfde adres. Opgeven is komen en betalen (buiten overmacht natuurlijk) Dit in verband met het inhuren van rijinstructeurs en reservering lunch. Er zijn voor 9 april nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor nadere informatie kan contact op worden genomen met de heer Van ‘t Zandt van de Ouderenbond De Wolden, die zelf de training ook heeft gevolgd. De training heeft uiteraard geen enkel invloed op het rijbewijs. De dag wordt afgesloten met uitreiking van een certificaat van deelname en een theorieboek. Aanmelden: H. Boelen, voorzitter VVN De Wolden telefoon 0528-372568 en/of H. van t Zandt, ouderenbond De Wolden telefoon 0528-372345.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen