Organisaties zetten Reestdal samen op de kaart

Ooievaars i het Reestdal.
Ooievaars i het Reestdal.
Foto: John Dekker

De Wijk – Tourist Info Het Reestdal en Stichting Ondernemend Reestdal gaan gezamenlijk het Reestdal nog beter op de kaart zetten. Dat gaan beide organisaties doen door als eerste gezamenlijk een nieuw eigentijds Reestdal magazine te gaan maken.

Tourist Info Het Reestdal miste al enige jaren haar eigen magazine en de Stichting Ondernemend Reestdal was toe aan een nieuwe opzet voor het bestaande Reestdal magazine.

Gezamenlijk gaan zij zorgen dat in april van dit jaar een geheel nieuw eigentijds Reestdal magazine zal verschijnen. Het nieuwe magazine zal breed verspreid worden door het Reestdal en op beurzen. De productie van het nieuwe Reestdal magazine ligt in handen van Uw Mediaproducties uit Balkbrug.

Informatie

De Vereniging Tourist Info Het Reestdal heeft al enige tijd de wens het Reestdal nog beter op de kaart te zetten. Daarvoor wordt al jarenlang informatie over het Reestdal via de TIP in de Wijk verspreid maar vooral ook via de veel bezochte website www.touristinfohetreestdal.nl en de frequent bezochte Facebookpagina. Daar hoort een eigentijds magazine bij. Het nieuwe magazine zal vooral een inspiratie magazine worden om bezoekers te verleiden het idyllische Reestdal te gaan willen beleven en te ontdekken. Het magazine zal vol staan met mooie foto’s van het idyllische Reestdal en mooie verhalen van en over het Reestdal. Dit zodat bezoekers, familie en vrienden kunnen laten zien hoe uniek het Reestdal is in Nederland.

Fijnproevers

Tegelijk met het nieuwe Reestdal magazine zal het Reestdal een nieuwe slogan krijgen: Reestdal, idyllisch beekdal voor fijnproevers. Die nieuwe slogan geeft goed het karakter weer van het Reestdal, klein in oppervlak, bescheiden inwoners met een uniek cultuur historisch natuurlijk landschap dat nog het enige oorspronkelijke landschap is in Nederland. Ondanks dat beide organisaties graag meer bezoekers in het Reestdal wensen, zijn zij niet bang dat het Reestdal overlopen zal gaan worden. Het Reestdal is er vooral voor fijnproevers

Het nieuwe Reestdal magazine is een eerste aanzet van beide organisaties om tot intensievere samenwerking te komen om het Reestdal gezamenlijk op de kaart te zetten. Zowel Tourist Info Het Reestdal als Ondernemend Reestdal roepen dan ook alle ondernemersverenigingen en dorps belangenverenigingen op in het Reestdal mee te helpen het Reestdal goed in beeld te brengen. Dit zoals dat met het nieuwe magazine gaat gebeuren.

Reacties

Cookieinstellingen