Gasten onder de indruk van ’t Wapen van Ruinen

Ruinen – Het nieuwe restaurant ’t Wapen van Ruinen is vrijdagmiddag op feestelijke wijze geopend. Daarbij waren tal van gasten en belangstellenden aanwezig en werden de sleutels van het pand door een ambtenaar van de burgerlijke stand overhandigd aan de trotse eigenaars Gert en Roelie Boverhof.

In de oude raadszaal is een bijzonder sfeervol en mooi restaurant gerealiseerd door Gert en Roelie, uiteraard met behulp van vele andere handjes. Zelf staken ze flink de mouwen uit de mouwen, getuige onder meer een foto van Roelie Boverhof die rondging op social media. Deze was genomen in de werkplaats van de aannemer en Roelie was druk bezig met een van de tafels waar de gasten vanaf woensdag aan kunnen eten.

Voor Gert en Roelie komt een droom uit, want ze zaten al langer met de wens om wat dichter in het centrum te kunnen ondernemen. De Herberg van Rune aan de Westerstraat zat toch net wat te ver weg van dat centrum. In het oude gemeentehuis van Ruinen kregen ze de kans van de ondernemers Jan Bork en Ronald Luning, die het hele pand kochten, om daar hun droom te realiseren.

Al die mensen die naar de opening kamen, werden zeker niet teleurgesteld, want Ruinen heeft er een parel bij gekregen. Met muziek van Willem Spans werd het een feestelijke middag en avond, vanaf woensdag is de keuken ook geopend en gaat et helemaal beginnen.

Reacties

gallery
22365
Gasten onder de indruk van 't Wapen van Ruinen
Ruinen – Het nieuwe restaurant ’t Wapen van Ruinen is vrijdagmiddag op feestelijke wijze geopend.
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/22365/gasten-onder-de-indruk-van-t-wapen-van-ruinen/
2019-02-02T16:22:58+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/02/02162139/js01022018-Wapen-van-Rune-149.jpg
't wapen van ruinen, gert en roelie boverhof, jan bork, oude gemeentehuis, ronald luning
Nieuws, Zakelijk, Zakelijk