Chantal Kremer en Eline Vedder in race voor Award

Eline Vedder met haar boerenactie in 2016.
Eline Vedder met haar boerenactie in 2016.
Foto: Artizzl media

Ruinerwold – Eline Vedder uit Ruinerwold en Chantal Kremer uit Veeningen zijn genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2018. Zij is een van de tien genomineerde vrouwen uit de provincie Drenthe, waar eenieder op kan stemmen.

Vedder, naast boerin ook gemeenteraadslid voor het CDA in De Wolden, toont zich een waardige ambassadeur voor de agrariërs, is in vele verschillende talkshows op de landleijke televisie te zien en was vorig jaar zelfs middelpunt in de veelbekeken en spraakmakende show van Arjen Lubach.

Chantal Kremer

Chantal Kremer is meubelmaakster en heeft samen met Bert van den Berg sinds 1 januari 2017 Meubelmakerij Kremer. ‘Nadat ik de opleiding afgerond had voor allround meubelmaker, heb ik een aantal jaren bij andere meubelmakers gewerkt en ervaring opgedaan. Na deze geweldige jaren bij een werkgever miste ik de uitdagingen en de afwisselingen in mijn vak. Zodoende zijn wij samen de stappen gaan zetten om mijn eigen meubelmakerij op te starten.’

Prijswinnaar

Eline Vedder en Chantal Kremer nemen het onder andere op tegen boerin Agnes Lensing uit Gasselternijveen, directeur Wybrich Kaastra van schouwburg Ogterop in Meppel en het Meppeler raadslid Annigje Udinga.  In de eerste week van februari worden de regionale prijswinnaars bekend gemaakt. Op maandagavond 11 februari overhandigt de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven, de landelijke award bij Instituut Beeld en Geluid in Hilversum en wordt een impressie van de uitreiking regionale awards vertoond.

Er kan gestemd worden via http://www.vrouwindemedia.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen