Mooie opkomst bij VakantieKids Zuidwolde

Cbs De Heidevlinder doet ook mee.
Foto: Gita Lopulisa

Zuidwolde – De vrijwilligers van de VakantieKids Zuidwolde hebben een drukke kerstvakantie achter de rug. Er werden de nodige gezellige activiteiten voor de kinderen van alle basisscholen in Zuidwolde en omgeving gehouden. Plaats van handeling was CBS De Heidevlinder.

De kinderen kregen op de tweede dag van het nieuwe jaar bingo voorgeschoteld, uiteraard met leuke prijzen. In de gymzaal was een spellencircuit uitgezet.  Nathalie Visscher van de VakantieKids toont zich uitermate tevreden over deze activiteit die de vrijwilligers hadden voorbereid. ‘Liefst 32 kinderen van de onderbouw hebben ’s middags deelgenomen en ’s avonds zijn 50 kinderen van de bovenbouw geweest. Een mooie opkomst’, glimlacht Visscher.

dav

Wisselend

VakantieKids organiseert jaarlijks kinderactiviteiten tijdens de schoolvakanties, behalve in de zomer. Dat gebeurt steeds op wisselende locaties. Het middagdeel is altijd gereserveerd voor de kinderen uit groep 1 tot en met 4 en ’s avonds zijn de kinderen van de bovenbouw, groep 5 tot en met 8, welkom. De organisatie van de VakantieKids Zuidwolde draait geheel op vrijwilligers en wordt in veel gevallen mede mogelijk gemaakt door lokale ondernemers en/of sponsoren.

Informatie is te verkrijgen via [email protected]  of volg VakantieKids via Facebook.

Reacties