Netwerk Land van de Reest houdt Symposium Sterke vrouwen

Foto:

De Wijk – Het Netwerk Land van de Reest houdt zaterdag 26 januari een Symposium ‘Sterke vrouwen, vrouwen die het verschil maken’.  De zichtbare en de onzichtbare sterke vrouwen staan centraal op deze dag. Het Symposium wordt gehouden in de Havezate, Dorpsstraat 78 in de Wijk van 10.00 tot 15.00 uur.

Het programma begint met een inleiding door Froukje Idema, daarna zijn er vijf activiteiten, waaronder twee workshops waaruit een keuze kan worden gemaakt: Tijd- en Energiemanagement, de kracht van verhalen vanuit de literatuur en eigen ervaringen met sterke vrouwen, interview met oma, dochter en kleindochter, presentatie van een panel van vier vrouwen, die zelf een bedrijf hebben opgezet en twee sportvrouwen en één kunstenaar, die vertellen hoe zij in hun wereld omhooggeklommen zijn. Als laatste onderdeel is er een feestelijke afsluiting van de dag.

Ook vrouwen die geen lid zijn van het netwerk zijn welkom. Opgave en informatie kan via de website; na aanmelding en betaling is deelname gegarandeerd. Info www.vrouwennetwerk-landvandereest.nl

 

Reacties