Win een luxe autoreiniging door Wemmenhove

Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – DeWolden.Nieuws.nl heeft samen met Autobedrijf Wemmenhove in Zuidwolde een grandioze win-actie op poten gezet. Eigenaar Rutger Wemmenhove stelt namelijk waardebonnen beschikbaar om de auto weer brandschoon te wassen. Een mooie manier om de nieuwe maand te beginnen.

Liefst tien waardebonnen voor een wasbeurt in de moderne, toonaangevende wasstraat van de firma Wemmenhove liggen klaar. Als klap op de vuurpijl geeft Wemmenhove ook een luxe reinigingsbeurt van de auto weg, waarbij het voertuig tevens van binnen gereinigd wordt.

Hoe kun je winnen?

Dat is niet zo moeilijk, want je hoeft alleen het Facebookbericht met de aankondiging van de actie maar te liken en te delen. Wie bovendien Autobedrijf Wemmenhove en DeWolden.Nieuws liken of ooit hebben geliked op Facebook, hebben natuurlijk wel een streepje voor. Onder de deelnemers die aan de voorwaarden voldoen, worden vrijdag 9 november de winnaars getrokken en ’s middags bekendgemaakt via de site. Deadline voor deelname aan deze mooie win-actie is vrijdag 9 november om 12.00 uur.

En wie niet in de prijzen valt, is natuurlijk altijd welkom om kennis te maken met de wasstraat van Autobedrijf Wemmenhove.

Lees ook Wasstraat Wemmenhove voorziet in behoefte

Reacties