Wasstraat Wemmenhove voorziet in behoefte

Zuidwolde – Adverteerders van DeWolden.Nieuws.nl hebben een streepje voor en worden extra bediend door de redactie. Vandaag Autobedrijf Wemmenhove in Zuidwolde, dat de toegangsweg naar de wasstraat vernieuwde.

Alle bouwwerkzaamheden aan de Aldi hadden ook z’n weerslag op de bereikbaarheid van de washal van Autobedrijf Wemmenhove. De hal zit aan de achterkant en daar was het juist bijzonder druk met bouwverkeer en bouwrommel.

Het was voor Rutger Wemmenhove een mooie aanleiding om ook de toevoerweg op zijn terrein aan te pakken. Dat betekende dat het enige tijd wat zanderig was, maar de vaste klanten hebben inmiddels gemerkt dat alles weer pico bello in orde is en auto’s niet extra vuil worden wanneer ze naar de wasstraat rijden. Wemmenhove liet deze verbeterde bereikbaarheid gepaard gaan met een actie en dat leverde veel wasbeurten op.

Toonaangevend

De wasstraat, bereikbaar via de Wethouder Klunderstraat, werd eind 2014 gebouwd en wordt door Wemmenhove zelfs een ‘toonaangevende wasstraat’ genoemd. Auto’s worden altijd voorbehandeld door een wasserettebediende, die het ergste vuil al verwijdert. Daarna kan gekozen worden voor vijf verschillende wasprogramma’s. Voor bedrijfsauto’s zijn speciale pakketten beschikbaar. In de volautomatische washal wordt de auto blinkend schoon, eventueel zelfs in de was gezet.

Er zijn bij Wemmenhove ook grotere poetsbeurten mogelijk, check daarvoor de internetsite: http://www.wemmenhove-peugeot.nl. Via de Facebookpagina ‘Autobedrijf Wemmenhove’ blijft iedereen tevens op de hoogte van nieuwtjes.

Reacties