Vertelgroep levensverhalen in de Wijk

Vorige week vertelde oud-wielrenner Karsten Kroon een deel van zijn levensverhaal bij Oeverloos.
Foto: Artizzl Media

De Wijk – Deze maand wordt in de Wijk gestart met een nieuwe vertelgroep Levensverhalen/levenservaringen. Afgelopen jaar is ervaring opgedaan met een eerste vertelgroep en deze is door de deelnemers als heel positief ervaren. Mensen vonden het fijn om te vertellen en er werd aandachtig geluisterd. De vertelgroep wordt geleid door Cora Hoorn en Gonda Lier.

Aan de vertelgroep kan worden deelgenomen door mannen en vrouwen van alle leeftijden, wonende in deze regio of daarbuiten. Mensen die het leuk vinden om verhalen over hun leven met elkaar te delen. Persoonlijke verhalen, zoals: in wat voor gezin ben je geboren, waar ben je opgegroeid, hoe was je schooltijd, wat heb je na je schooltijd gedaan, ben je getrouwd, heb je kinderen?

Zeven bijeenkomsten

Voor de vertelgroep wordt uitgegaan van totaal zeven bijeenkomsten op de volgende vrijdagen: 5 (introductiebijeenkomst), 12 en 19 oktober; 2, 9, 16, 30 november en 7 december van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten bedragen € 35,-, inclusief koffie en thee.

Voor wie het leuk lijkt om mee te doen, wordt vrijdag een introductiebijeenkomst gehouden, waarin nader wordt uitgelegd wat precies de bedoeling is. Daarna kan alsnog beslist worden over deelname. Aanmelding voor de introductie bijeenkomst kan via de mail. Na aanmelding wordt, afhankelijk van het aantal mensen, doorgegeven waar de bijeenkomst wordt gehouden.

 

Info: [email protected]

Reacties