Innerbalance by Corina helpt tegen de herfst

Wandelen
Foto: -Rene-Koster

Zuidwolde – Innerbalance by Corina verzorgt dinsdag 2 oktober een informatieavond voor iedereen die niet omvergeblazen wil worden in de Herfst. Holistisch schoonheidsspecialiste Corina Dekker vertelt wat je zelf kunt doen aan veelvoorkomende klachten gerelateerd aan de functie van longen en dikke darm. De bijeenkomst is na aanmelding gratis te bezoeken en vindt plaats in Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde, van 20.00 tot 22.00 uur.

Veel mensen herkennen klachten als astma, bronchitis, hoesten, eczeem, psoriasis en gevoeligheid voor diarree of verstoppingen.. Ze kunnen te maken hebben met een onbalans in longen en dikke darm. Innerbalance by Corina werkt volgens de oude Chinese elementenleer die deze organen verbindt met het element metaal. Met meer achtergrondinformatie over de oorzaken en voedingsadvies voor een betere werking van longen en dikke darm, zijn veel klachten te verhelpen.

100% natuurlijk

De praktijk van Corina heeft als basis holistische en natuurgeneeskundige innerlijke en uiterlijke verzorging. Deze zijn gericht op een balans tussen een mooie huid en welbevinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. In de behandelingen werkt Corina met producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Zuiver, eerlijk en op biologische wijze.

Meer over de werkwijze en mogelijkheden is te vinden op www.innerbalancebycorina.nl.

Aanmelden voor de bijeenkomst: via [email protected], Corina Dekker tel. 06-38910651 of ’t Wheemhuus tel. 0528-356675.

Reacties