Forel, koikarper of zeelt vissen voor een mooie reis

Foto: Woldstek

Ruinerwold – Het is bij forellenvisvijver De Woldstek nog steeds mogelijk mee te dingen naar de reischeque van 1.000 euro voor bijvoorbeeld een vakantie naar Turkije. Visliefhebbers hebben nog twee maanden de tijd om een gemerkte forel, koikarper of zeelt te vangen.

Inmiddels zijn er meerdere gemerkte forellen, koekarpers en zeelten gevangen, In totaal zijn er nu 42 namen (personen) die al kans maken op de reischeque. Dit jaar bestaat De Woldstek 15 jaar, daarom pakken ze groot uit. Sinds zondag 21 januari tot en met 28 oktober werden en worden iedere week gemerkte forellen uitgezet in de forelvijvers en er zwemmen speciaal hiervoor koikarpers en zeelten in de Belevingsvijver.

Koikarper of zeelt

Wie een gemerkte forel vangt, levert deze in, dan wordt de naam van de vanger genoteerd en er wordt een foto gemaakt. Wie een koikarper of zeelt vangt uit de belevingsvijver, moet dit ook laten weten voordat de vissen weer teruggezet worden. Ook dan wordt een foto gemaakt en de naam genoteerd. Op zondag 11 november wordt uit alle namen die in deze periode een gemerkte forel of koikarper/zeelt hebben gevangen, een naam getrokken. Deze persoon wint een vakantie voor twee personen naar Turkije ter waarde van € 1.000 of een bestemming naar keuze. Namen kunnen meerdere malen in de pot zijn gegaan, voor wie vaker een gemerkte forel of koikarper/zeelt wit of weet te vangen.
Op de dag van de trekking (zondag 11 november) moet de persoon die wordt uitgeloot wel aanwezig zijn, anders wordt een nieuwe naam getrokken.

Reacties