Voorbereidingen GigaGfestival op stoom

GigagG 2015 met de Dikdakkers.
Foto: Artizzl media

Pesse – De voorbereidingen van het GigaGfestival in Pesse liggen op koers. Het festival wordt gehouden op donderdag 24 mei in de giga grote feesttent aan de H. Reinderseweg 5 te Pesse. Viking Entertaiment heeft voor een prachtige line-up gezorgd.

Vanaf 18.30 uur speelt de Boerenkapel De Knollenplukkers uit Ruinen al een vrolijke noot bij de ingang van de tent om de stemming erin te brengen

De Altiband uit Meppel zal de aftrap doen, René Karst zal enkele nummers samen met de Altiband spelen. Ook komt Rene’s maatje Stef Ekkel optreden. De Alpenzusjes en  De Dikdakkers zullen de tent verder op de kop zetten. De afsluiting van de avond wordt door Jannes verzorgd.  Willie Oosterhuis zal de presentatie voor zijn rekening nemen.  Het feest zal om 19.30 uur beginnen. Om 22.30 uur is het feest afgelopen.

Voorzieningen

De feesttent is speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Er is een rolstoel-vak vooraan bij het podium en aan alle andere voorzieningen  die nodig zijn, is aandacht besteed. Direct naast de tent is voldoende parkeergelegenheid voor (taxi) busjes en personenauto’s.

De voorverkoop loopt inmiddels volop, via de site www.gigagfestival.nl  Er is dit jaar alleen voorverkoop via internet. Kaarten kosten slechts € 10.- , ook aan de kassa zullen nog voldoende kaarten beschikbaar zijn.  Op de site is verder alle informatie te vinden over dit bijzondere festival dat voor de 11e  keer wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten Jongeren met een Beperking.

Onvergetelijk

Ruim 50 vrijwilligers zullen deze avond in touw zijn om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Van parkeerhulpen tot begeleiding bij het in- en uitstappen en de mensen naar hun plaats brengen. Tijdens deze avond zijn deze groep vrijwilligers beschikbaar hulp en ondersteuning om een onvergetelijk feest te maken.

De organisatie wordt gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die op  vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit festival te organiseren.

Via de site www.gigagfestival.nl en via www.facebook.com/gigagfestival is alle informatie te vinden.

Reacties