Ontspannen door inspanning:Tai Chi Tao in Echten

Foto: Chris de Groot

Na een kort kerstreces is het weer mogelijk om op iedere woensdagavond van acht tot negen uur in dorpshuis ‘d Olde Karke in Echten Tai Chi Tao lessen te volgen. De lessen worden gegeven door Titi de Groot. Iedere les start met een zelfde opbouw. Daarna wordt er gevarieerd en er wordt afgesloten met een korte meditatie.

Ontspannen door inspanning

Het zijn avonden waarin we met elkaar onszelf door inspanning ontspanning geven aldus docente Titi de Groot-Boelens. Titi is aangesloten bij de Oostelijke Groep van leraren en behaalde in 2014 haar diploma. Om nieuwe lesstof in de avonden  aan te brengen volgt Titi regelmatig workshops bij verschillende Tai Chi leraren. Het is een vorm van Yoga maar de oefeningen van Tai Chi  zijn anders. Zowel in de Yoga als met Tai Chi gaat het er in de les om onze ademhaling in al onze organen en cellen te laten bewegen in doorstroming naar eenheid. De oefeningen zijn eenvoudig en zijn geschikt voor alle leeftijden.

 

Bijzondere locatie

De Tai Chi Tao avonden vinden plaats in de ‘d Olde Karke Zuidwolderweg 8 in Echten. Een bijzondere en sfeervolle locatie. De lessen zijn van 20.00 tot 21.00 uur. Je kunt een proefles meemaken voor €5,- De vervolg lessen kosten €10,- per keer, inclusief een kopje thee.

 

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Titi de Groot-Boelens.

Tel. (06) 28780024 / [email protected]

 

 

Reacties