Nieuwe boerderijwinkel Noaberhoeve

Foto: Noaberhoeve

Maandenlang is er getimmerd, geverfd, verbouwd en gesjouwd en zaterdag 2 juli (tijdens de open dag) is het eindelijk zover: de opening van de nieuwe boerderijwinkel van de Noaberhoeve
boerderijwinkel

Opening

 

Vanaf 11.00 uur is er een feestelijk programma, waarbij onze deelnemers u van alles uit het nieuwe assortiment zullen laten proeven en er een officieel lintjesmoment zal plaatsvinden. U bent uiteraard van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

In de nieuwe winkel vindt u de ambachtelijke en biologisch(-dynamische) producten die u van ons gewend bent: groente, fruit, vlees en zuivel van eigen erf. Maar er is meer: dankzij de uitgebreide winkelvloer hebben we brood en droogwaren aan het assortiment kunnen toevoegen. Kortom, u kunt nu terecht voor uw complete biologische maaltijd.

In aanloop naar de opening zal de nieuwe winkel vanaf 4 juni al op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur geopend zijn. Kom alvast een kijkje nemen!

Hulp welkom

 Nieuwe bestrating, een nieuwe winkel en een overhoop gehaalde tuin: er wordt hard gewerkt op de Naoberhoeve, maar met nog 5 nachtjes tot de open dag kunnen we wel wat handen gebruiken om alles op tijd af te krijgen. Dus: Heb je een dag/ochtend/middag vrij en heb je zin om te helpen, laat het de harde werkers op de Noaberhoeve even weten! (0528-251121 of [email protected])
Lees ook:
naoberkrat1

Reacties