Paula’s nieuwe blog is er!

Foto: MJ Jonkers

Het gaat lekker, ik begin er goed in te komen.

Ik moet zeggen:  de reacties van familie vrienden en kennissen zijn heel leuk en motiverend. Mijn man Bert is ook al een aantal kilo’s kwijt. Elke ochtend gaan wij op de weegschaal en kijken dan wie het meest kwijt is.

Wij zijn nu allebei bewuster  van ons eetgedrag (gewoon een stuk minderen). ’s Avonds eten wij niets meer behalve fruit. In het weekend pakken we wel wat lekkers maar dan wel hapjes met niet zoveel calorieën o.a. rookvlees met ei.

Wat ook belangrijk is om altijd gezonde dingen in huis te hebben  zoals genoeg fruit , yoghurt, kwark eieren en groente zodat je niet zo snel in verleiding komt om iets anders te pakken.

Met mijn vriendin wandel ik een paar keer in de week 1 uur lang ,2 keer in de week sport ik bij Remon en 1 keer in de week heb ik Zumba. Tussendoor doe ik mijn oefeningen.

Mijn kinderen houden mij ook goed in de gaten, dat ik niet de verkeerde dingen pak. Als zij bvoorbeeld een bakje chips eten en ik pak er wat van krijg ik het meteen te horen van de jongste: “Nee mam jij moet afvallen!” en ja dan is de zin om meer te pakken meteen over.

Ik begin mij nu ook beter te voelen: meer energie, fitter en dus ook vrolijker.

Op de foto ben ik thuis bezig met een goede work-out!

Groetjes,

Paula

Paula's workout thuis

Reacties