José en het water

Foto: MJ Jonkers

Water…

Voordat ik met de afvalrace begon, wist ik dat ik veel te weinig dronk.  Ik dronk vooral koffie. Heel veel koffie en verder niet zo veel. Dat vond ik alleen maar lastig…moet je zo vaak plassen he? En voor alles heb ik wel tijd behalve voor plassen.

Nu ik met de afvalrace begonnen ben, ben ik ook begonnen met water drinken. De eerste dagen was dat een glas water. Maar elke dag kwam er meer water bij. Jaja dat lijkt makkelijk maar ik moet me ertoe zetten.

DSC_1914

Tot dat Reinier (personal trainer) mij verklapte dat als je de dag begint met 3 glaasjes water dat dan “alles” opgang komt. Daar ga je dus van afvallen. Aangezien dat nou net mijn doel is, heb ik ook dat geprobeerd. Eerste ochtend was het één glas maar de tweede ochtend kieperde ik er zo 2 glazen in (en daar laat ik het voorlopig ook even bij).

Mijn leven draait dus al een week om water. Water, water en nog eens water tot dat het mijn neus uitkomt (figuurlijk bedoeld)!!

Maar eigenlijk went ook dat weer snel. Als ik nu per ongeluk mijn water vergeet (vergeet te drinken), waarschuwt mijn lichaam mij gewoon. Dan krijg ik namelijk dorst!

DSCF5990

Dit wilde ik deze week met jullie delen. Volgende week zal het over voeding gaan. Wij hebben inmiddels een bijeenkomst gehad die over ontbijten ging. Dit was zo ‘shocking’ dat ik het eerst even moet verwerken….. (roomboter, volle kwark etc).

 

Waterige groeten,

José

DSCF6009

Reacties