Wie volgt Interstage op als Drents Ondernemer van het Jaar?

De winnaars van 2022 op het podium.
De winnaars van 2022 op het podium.
Foto: Kim Hollander

Zuidwolde – Kandidaten kunnen zich nog tot en met 6 april aanmelden voor de titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar’. De Drentse Onderneming van het Jaar 2022 was het bedrijf Interstage uit Meppel, dat met de bouw van podia door heel Nederland en zelfs Europa al jaren op de kaart staat. Nu wordt gezocht naar een opvolger.

De titel is elke jaar weer voor een succesvolle Drentse onderneming en tevens een waardering voor de vele ondernemingen in de provincie. De prijs waardeert, stimuleert en verbind ondernemingen om een sterk en bloeiend ondernemersklimaat te realiseren. Ook dit jaar gaat de organisatie weer op zoek naar dat prachtige, innovatief en succesvolle bedrijf dat die titel een jaar lang mag dragen.

Wie een bijzondere en succesvolle onderneming kent, kan deze voor 7 april aanmelden via de website www.drentseondernemingvanhetjaar.nl. Het is ook mogelijk de eigen organisatie aan te melden.

Criteria en nominatie

Om de Drentse Onderneming van het Jaar te worden, moet een onderneming ten minste 5 jaar bestaan en minimaal 10 medewerkers in dienst hebben. De jury inventariseert alle aanmeldingen en beoordeelt deze op resultaten, innovatiekracht, personeelsbeleid, duurzaamheid en strategische visie. Er worden 10 bedrijven geselecteerd voor de nominatiebijeenkomst op 6 juli. Tijdens deze bijeenkomst gaan de genomineerden de strijd met elkaar aan voor een felbegeerde plek in de finale op 19 oktober.

De volgende data staan voor dit jaar genoteerd: tot en met 6 april inschrijving, 6 juli nominatiebijeenkomst en 19 oktober finaleavond Drentse Onderneming van het Jaar 2023.

(Foto: Interstage uit Meppel was winnaar in 2022 / Foto Kim Hollander)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen