Drents Dierentehuis in top 10 Serieus Request voor Dieren

Foto:

Beilen – Het Provinciaal Drents Dierentehuis scoort goed in Serieus Request voor Dieren van de Stichting Dierenhulp. Tijdens deze wedstrijd kan iedereen tot en met 26 december online stemmen op een aantal goede dierendoelen. De winnaar ontvangt 3500 euro. De nummer twee kan 1000 euro bijschrijven en nummer drie krijgt 500 euro.

Tientallen goede doelen uit heel Nederland doen mee, waaronder voor de eerste keer het Provinciaal Drents Dierentehuis. De organisatie staat nu in de top tien en heeft dus grote kans om in de prijzen te vallen.

Kittenkooien

Via Serieus Request voor Dieren hoopt het in Beilen gevestigde dierentehuis geld bij elkaar te krijgen om een vijftal zogeheten kittenkooien aan te kunnen schaffen. Hier is ruim duizend euro voor nodig. Deze kooien hebben een aparte ruimte voor de gestreste moederpoes. Als die haar eigen plekje opzoekt kunnen de verzorgers ongestoord de kittens voeren of met ze spelen.

Volgens beheerder Alwin Tol van het dierentehuis in Beilen zijn stemmers enthousiast over zijn organisatie. ‘We horen dat er erg veel op ons gestemd wordt. Prachtig allemaal, maar er kan nog ruim zes weken gestemd worden. Er kan nog veel gebeuren, dus mensen, stem allemaal op het Provinciaal Drents Dierentehuis.’

https://dierenhulp.nl/SerieusRequestvoorDieren/?id=stemmen

Door Martin Laning. Foto: Pixabay.

 

Reacties

Cookieinstellingen