Openluchtspel Havelte trapt seizoen 2024 af

De cast van 2024.
De cast van 2024.
Foto: Eigen foto

Havelte – In het Openluchttheater ‘de Speulkoele’ te Havelte zijn de vrijwilligers van Stichting Openluchtspel Havelte gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De cast van 2024 heeft zich inmiddels gepresenteerd.

Onder leiding van de regisseurs Irma Zandt en Mireille Schapelhouman spelen zij dit jaar het hilarische blijspel ‘Patatje Oorlog’ van Rob van Vliet. De repetities zijn in volle gang, de bouw- en decorploeg komt op stoom en het bestuur draait op volle toeren, kortom: de energie spat ervan af.

De voorstellingen zijn op 19 juli (première), 20 juli (AH-avond, waarvoor vanaf 3 juni a.s. stempels gespaard kunnen worden bij de AH in Havelte), en op 16, 17, 21, 23, 24, 29 en 30 augustus. Alle voorstellingen beginnen om 20:30 uur m.u.v. de voorstelling van 21 augustus. Deze begint om 19:30 uur.

Vanaf 1 mei kunt u tickets bestellen op www.openluchtspelhavelte.nl. Graag zien wij u deze zomer in ons theater!

Op de foto achterste rij van links naar rechts Petra Brugging, Rolf Jansen, Johan Noord, Maarten Molenkamp en Wemanda Teunissen. Voorste rij van links naar rechts Marcel van der Heide, Marjan Tordoir en Ramon Mones.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen