Organisatie GigaGfestival in Pesse verwacht een spetterend feest

Ook in 2015 was het al volle bak in Pesse bij het GigaGfestival.
Ook in 2015 was het al volle bak in Pesse bij het GigaGfestival.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Pesse – In de feesttent in Pesse vindt op 25 mei alweer het 14e GigaGFestival plaats. Jan Smit, René Karst, René Becker, Henk Harders, Dorette Duurkoop, Davey van der Sluis en DJ Roy treden deze avond op. William Bossong neemt deze avond de presentatie voor zijn rekening.

De bezoekers komen vanuit de hele regio, van Meppel tot Hoogeveen en van Beilen tot Dedemsvaart. Vanaf 18.00 uur ontvangen de Knollenplökkers uit Ruinen de gasten met een vrolijke noot. Iedereen kan met deze band meezingen en dansend de tent betreden. Na de feestelijke opening kan het feest beginnen. Het feest start om 19.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.

De feesttent

De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. Er is genoeg ruimte voor al onze bezoekers. Zo wordt een speciaal rolstoelvak ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

Door de jaren heen kan de organisatie rekenen op een grote club enthousiaste vrijwilligers. ‘Daar zijn wij als organisatie enorm blij mee! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht!’

De kaarten zijn online te bestellen via de internetsite www.gigagfestival.nl. Er zijn al heel wat kaarten verkocht, online zijn de kaarten € 12,50 en aan de kassa € 15,-. Ook wordt de organisatie gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die een vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren

De organisatie is in handen van Stichting Activiteiten voor Jongeren met en Beperking, volg het GigaGfestival ook op Facebook en Instagram.

(Foto uit 2015 door Artizzl Media / Peter Nefkens)

Reacties

Cookieinstellingen