‘Adopteer-je-Ruiterroute dag’ in het Drents-Friese Wold

Adopteer je ruiterroute.
Adopteer je ruiterroute.
Foto: Paardenprovincie.nl

Hoogersmilde – Vrijwilligers kunnen vrijdag 20 januari samen met de boswachter aan de slag om de ruiter- en menroutes in het Drents-Friese Wold te onderhouden. Het Drents-Friese Wold is met zo’n 120 kilometer aan ruiter- en menroutes een fantastische plek om te genieten met je paard.

Om de vier gekleurde dagroutes (blauw, groen, rood, oranje), de zwarte verbindingsroutes en de paarse Desperadoroute goed begaanbaar te houden, zijn extra handen nodig voor onder andere snoeiwerkzaamheden. De ‘Adopteer-je-Ruiterroute dag’ wordt twee keer per jaar georganiseerd in het Drents-Friese Wold.

Aanmelden

Wie een enthousiaste ruiter of menner is, kan op 20 januari helpen om de ruiter- en menroutes goed begaanbaar en aantrekkelijk te houden. Aanmelden kan bij Marjolein van Tiggelen via [email protected]. Collega-ruiters en -menners, stalgenoten en enthousiaste vrienden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Wie wil helpen, maar niet op deze datum kan, mag zich ook melden voor de volgende ‘Adopteer-je-Ruiterroute dag’ in het najaar. Het programma op 20 januari start om 9.00 uur bij de werkschuur van Staatsbosbeheer aan de Bosweg 27b in Hoogersmilde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen