RegioBank Drentse Fiets4Daagse gaat van start

Foto: F4D

Meppel – Morgen is het zover; het grootste en gezelligste fietsfeest gaat van start: de Fiets4Daagse. De organisatie is er klaar voor. De temperaturen zijn boven verwachting en zo’n 500 vrijwilligers staan te popelen om de deelnemers te verwelkomen in de startplaatsen.

De RegioBank Drentse Fiets4Daagse wordt dit jaar voor de 53ste keer georganiseerd. Voor het eerst dit jaar in de kleur rood, de kleur van ons prachtige Drenthe. De welbekende rode vlaggen kunnen dan ook volop in top gehesen worden en geef daarmee de gasten een warm welkom.

Acht startplaatsen

Vanuit acht verschillende startplaatsen worden er routes aangeboden die kunnen variëren tussen 25 en 100 kilometer. Voor de sportieve fietsers is er de ATB-route in Hoogersmilde of de lange afstanden met GPS vanuit Assen. De toerfietsers kunnen kiezen uit 30, 40 of 60 kilometer.

De Drentse Fiets4Daagse speelt in op de wensen van de deelnemers. Zo kun je deze week niet alleen vanuit Norg de RollOn-route rijden, maar dat kan nu ook in Assen, Meppel en Emmen.

Geniet nu nog meer! Want deze week kun je vier dagen de 4Kids-route fietsen vanuit de startplaats Emmen. Zin in een obstakelrun of een potje bowlen? Dit kan allemaal op de 4Kids-route van Emmen. Voor het eerst en voor één dag gaat de 4Kids-route in Dalen van start. Beleef een unieke ervaring, want aanstaande donderdag kun je dwars door Plopsa Indoor fietsen, waar je ook nog op de foto kunt met een aantal Disney figuren.

Op woensdag het langverwachte Grootste, Gratis en Gastvrije Ontbijt. Lees er alles over op de website. Zo is er voor iedereen iets leuks te beleven. Ervaar het zelf. Kijk voor een uitgebreid programma van alle startplaatsen op de website www.fiets4daagse.nl
Kom 1, 2, 3 of 4 dagen fietsen! Aanmelden kan online of bij het secretariaat in de startplaatsen.

Reacties