Obstaclerun voor jong en oud

Obstaclerun 2018
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Na gebleken succes vorig jaar wordt op 22 juni de tweede editie van de Obstaclerun van en bij zwembad de Waterlelie in Zuidwolde gehouden. Op die zaterdag krijgen de deelnemers het zwaar voor de kiezen in de velden en bossen rondom het zwembad in Zuidwolde. Het wordt zeker een uitdagende run voor deelnemers van alle leeftijden.

Na de eerste succesvolle editie vorig jaar kan er dit jaar worden gestart op een kort parcours van circa 4 kilometer en voor de deelnemers die wel een grotere uitdaging aandurven, wordt een parcours uitgezet van 6 kilometer met meer dan 25 spectaculaire hindernissen. De Obstacle run is hét evenement in Zuidwolde voor iedereen die niet bang is om vies te worden en wel houdt van een uitdaging. De organisatie staat ook dit jaar weer garant voor een mooi parcours en veilige hindernissen voor zowel deelnemers als toeschouwers. De opbrengst is geheel bestemd voor de realisatie van een familieglijbaan bij het zwembad.

Klimmen maar.

Korte afstand

Rond 11.00 uur wordt begonnen met de korte afstand. Deze kan worden gelopen door kinderen (t/m 12 jaar), eventueel samen met een ouder. Ook volwassenen die 6 kilometer net te ver vinden zijn van harte welkom. Het parcours, dat na een spectaculaire start in het zwembad een route volgt van 4 kilometer, waarin diverse hindernissen moeten worden genomen, staat garant voor veel modder-, klim- en glijplezier.

Lange afstand

Vanaf 12.00 uur zijn de deelnemers van de lange afstand (minimum leeftijd 13 jaar) aan de beurt om op een parcours van 6 kilometer ruim 25 hindernissen te overwinnen. De hindernissen zijn opgebouwd uit bijvoorbeeld netten, touwen en balken waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke omgeving.
Inschrijven kan via de website van zwembad de Waterlelie in Zuidwolde www.zwembaddewaterlelie.nl Hier is alle informatie over starttijden te vinden en het gezellige programma voor de toeschouwers.

article
24262
Zuidwolde – Na gebleken succes vorig jaar wordt op 22 juni de tweede editie van de
https://de-wolden.nieuws.nl/evenementen/obstaclerun-voor-jong-en-oud/
2019-05-01T15:44:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2018/06/17102407/pn16062018-Obstaclerun-Zuidwolde15.jpg
de waterlelie, obstaclerun