Basement Bigband meets Project Bigband Zwolle

Basement Big Band.
Basement Big Band.
Foto: Persfoto

Meppel – De Basement Bigband en de Project Bigband Zwolle delen op vrijdag 31 mei  om 20.00 uur het podium. Na de succesvolle vorige editie van de Basement Bigband “meets” komt deze editie de Projectbigband Zwolle op bezoek.

Liefhebbers van bigband komen volledig aan hun trekken bij dit gevarieerd bigband concert waarbij swing wordt afgewisseld het hippe beats. Het concert vindt plaats in de theaterzaal van CCM De Plataan in Meppel. De toegang is gratis.

Basement Big Band

De 18-koppige Basement Bigband uit Meppel staat onder leiding van Maarten Gal. Tijdens dit dubbelconcert speelt de band weer nieuw en verfrissend repertoire. Op het programma staat onder andere Jive Samba van Cannonball Adderly en Sidewinder van Lee Morgan.

De Project Big Band Zwolle is in januari 2024 gestart met hun eerste project onder leiding van Gerben Wasser. De groep heeft gewerkt aan een divers en door leden van de band samengesteld repertoire. Het repertoire bestaat uit jazz, blues, filmmuziek en hits als Saturday Night van Herman Brood.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen