Circis Okidoki presenteert voorstelling ‘Stout’

Kindercircus Okidoki.
Kindercircus Okidoki.
Foto:

Meppel – Circus Okidoki is verheugd om de première van hun nieuwste voorstelling ‘Stout’ aan te kondigen. Deze meeslepende voorstelling neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis vol avontuur, spanning en inspiratie.

Gebaseerd op het geliefde boek ‘Matilda’ van Roald Dahl, vertelt ‘Stout’ het verhaal van Matilda, een slim en stoer meisje dat vastbesloten is om haar eigen weg te vinden. De voorstelling barst van de acrobatiek, zang, eenwielfietsen en andere spectaculaire kunsten die jong en oud op het puntje van hun stoel zullen laten zitten.

Matilda staat voor een enorme uitdaging: haar ouders zien haar niet staan en de gemene directeur van de school maakt haar leven zuur. Maar Matilda geeft niet op! Met de hulp van haar moedige vrienden besluit ze de volwassenen een lesje te leren en te tonen dat slimheid en moed de beste wapens zijn tegen onrechtvaardigheid.

Locatie: Prins Hendrikstraat 34, 7941 EB Meppel, zaterdag 13 april om 19.30 uur en zondag 14 april om 15.00 uur. Tickets: €5,- per persoon. Tickets kunnen gereserveerd worden via e-mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen