Auteur Marcella Kleine presenteert ‘Bloedwraak’

Marcella Kleine.
Marcella Kleine.
Foto:

Diever – In de bibliotheek van Diever vindt woensdagavond 6 maart de bloedstollende presentatie van het nieuwste boek van Marcella Kleine plaats. ‘Bloedwraak’ is een spannende, meespelende thriller. En er is goed nieuws: liefhebbers van thrillers en crime kunnen de presentatie op 6 maart (20.00 uur) gratis bijwonen in de bibliotheek van Diever.

Voorafgaand aan de Boekenweek 2024 met het thema ‘Bij ons in de familie’ verschijnt op 2 maart bij uitgeverij De Crime Compagnie de thriller Bloedwraak van auteur Marcella Kleine uit Diever. De Crime Compagnie is een Nederlandse uitgeverij die gespecialiseerd is in thrillers voor vrouwen met vrouwen in de hoofdrol.

Het vliegtuig pakken

Zus Natalia ontvangt in haar huis in Italië een vreselijk bericht over haar zusje Tara: Tara blijkt dood te zijn. Natalia pakt na dit bericht onmiddellijk het vliegtuig naar Nederland, waar ze vervolgens in een web van mysteries terechtkomt. Waarom was Tara in een kliniek opgenomen en wat verzwijgt haar moeder?

Bloedwraak gaat over een vreselijk familiegeheim dat een moeder en haar dochters in gevaar brengt. Kom vooral naar de boekpresentatie om meer te weten te komen over de mysterieuze omstandigheden en de auteur.

Geboren in Zaanstreek

Marcella Kleine is geboren in de Zaanstreek en woont inmiddels ruim 20 jaar in Diever. Ze schrijft psychologische thrillers, romans en waargebeurde verhalen. Van haar andere fictieve verhalen weet Marcella nog precies wat de aanleiding was om ze te schrijven. Kleine: ‘Een droom, een flard van een gesprek of een persoon. Maar bij Bloedwraak was het anders. Hellen en dochters Natalia en Tara waren er ineens, alsof ze zich aan mij opdrongen, zodat ik hun familieverhaal kon vertellen.’

De inloop is vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via de balie van de bibliotheek of via de website van de bibliotheek. Voor meer informatie over de auteur kan men ook terecht op de website van Marcella, marcellakleine.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen