Nieuwjaarsbijeenkomst Historie Ruinerwold terug op de agenda

De Buddingehof.
De Buddingehof.
Foto: Google Streetview

Ruinerwold – De Stichting Historie van Ruinerwold houdt op maandagavond 8 januari de nieuwjaarsbijeenkomst met Thomasvaer en Pieternel. Zij blikken terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Het aanvullend programma wordt verzorgd door Geert Jan Brader.

Brader is geboren en getogen in Nieuwleusen en opgegroeid met de popmuziek van de jaren 60, 70 en 80. Op 18-jarige leeftijd bracht de aankoop van een gitaar hem op het muzikale pad. De laatste jaren speelt hij vooral solo, bij heel verschillende gelegenheden. Sfeervol, intiem op de achtergrond tot meer aanwezig, altijd inspelend op wat gaande is, Er is nooit een setlist, verzoeknummers zijn altijd welkom.

De bijeenkomst in dorpshuis de Buddingehof begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Entree: € 10,- (inclusief consumpties).

De afgelopen drie jaar kon de Stichting Historie door omstandigheden geen nieuwjaarsvisite houden. Eerst Corona en later overleed schrijver Albert Jalvingh. In de persoon van Siennette van het Hof werd een nieuwe schrijver gevonden, Niesje Oetsen-Kleis en Wim van Dijk zijn de nieuwe Thomasvaer en Pieternel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen