Sinterklaas komt zaterdag ook naar Linde

Sint in Linde.
Sint in Linde.
Foto: PB Linde

LindeĀ  – Plaatselijk Belang Linde houdt zaterdag 25 november van 10.00 tot 12.00 uur een Sinterklaasfeest voor alle kinderen in Linde en omgeving in het dorpshuis in Linde. Sinterklaas kan niet wachten om alle kinderen te ontmoeten en iedereen is daarom van harte welkom om zijn komst te vieren.

Omdat de basisschool is verdwenen uit Linde is het voor de plaatselijke vereniging belangrijk om deze activiteit te organiseren, om alle kinderen toch betrokken te krijgen en houden bij Linde. De pieten hebben gevraagd of iedereen die komt in sportieve (pieten) kleding wil komen. En Sinterklaas wil graag weten hoeveel kinderen er komen, daarom vraagt hij of iedereen zich wil opgeven via: [email protected]. Entree voor het Sinterklaasfeest is 2.50 euro per kind.

Het 25-jarig jubileum van De Wolden wordt gevierd met verschillende activiteiten georganiseerd door inwoners met behulp van een subsidie. Er vinden dit jaar nog verschillende festiviteiten plaats. Via nieuwsberichten op de website van de gemeente en via sociale media worden de activiteiten aangekondigd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen