Hoogeveens Popkoor Harmony Singers geeft concert

Harmony Singers.
Harmony Singers.
Foto: Eigen foto

Hoogeveen – Hoogeveens Popkoor Harmony Singers is opgericht in 1988 en bestaat dit jaar 35 jaar. Dat wordt gevierd met een jubileumshow op zaterdagavond 9 december in De Vredehorst in Hoogeveen.

Vanaf 20.00 uur treedt het koor op onder leiding van dirigent Peter Gonkel en pianist Harry Bijl. Het koor zingt nieuwe nummers en oude klassiekers. Bovendien is er een gastoptreden van Topband Balance, jarenlang een begrip in Hoogeveen e.o. Deze band heeft dit voorjaar op Koningsdag, na bijna 40 jaar, hun laatste optreden gegeven, maar maakt voor de jubileumshow van de Harmony Singers graag een uitzondering. Er staan ook enkele nummers op het programma die samen worden uitgevoerd.

De laatste keer dat Harmony Singers in Hoogeveen optrad, was in april dit jaar samen met het Westlands Mannenkoor. Het koor staat in de regio bekend als een heel bijzonder popkoor met een eigen stijl en een uniek, speciaal voor dit koor gearrangeerd repertoire.

Kaarten voor de jubileumshow zijn in de voorverkoop voor €15,- verkrijgbaar via de website www.harmonysingers.nl of aan de kassa voor €17,50.

(Eigen foto)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen