Cabaretduo Hellup komt naar Hartenlust in Havelte

Hans Bosma (l) en Jan Veenman.
Hans Bosma (l) en Jan Veenman.
Foto:

Havelte – In restaurant Hartenlust in Havelte vindt op vrijdag 10 november een optreden plaats van cabaretduo Hans Bosma en Jan Veenman. Het gaat om een diner-arrangement, het duo begint na 18.00 uur met het programma ‘Greatest Hits, een leven in liedjes en verhalen’. Ze  treden tussen de vijf gangen op.

Het gaat over verliefdheid, de liefde en lijden aan het leven. Over oorlog, vrede en de toestand in de wereld, maar ook over voetbal, geloof, hoop, Sylvie Meis en andere ongemakken.

Hans Bosma (Almelo) en Jan Veenman (de Wijk) kennen elkaar al 53 jaar vanaf de middelbare school. „Wij maakten toen al liedjes, Hans tekst en ik muziek”, vertelt Jan Veenman. Later hebben ze ook samen gespeeld in cabaretgroep Hellup, waar ook  Sieko Nijenhuis en Jan Lensen actief in waren. „Vanaf 2016 zijn Hans en ik weer regelmatig met cabaret bezig en hadden we weer een nieuw programma. Tijdens de coronatijd zaten wij in verband met 50 jaar samenwerking wekelijks bij elkaar om meer een liedjesprogramma te maken. Er waren al zoveel mooie liedjes.” Ze hebben dit programma al een paar keer gespeeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen