Unieke boeldag bij Het Huis te Echten, wie koopt de spullen van Visio?

Wie koopt de overtollige spullen van Visio?
Wie koopt de overtollige spullen van Visio?
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Echten  – Als gevolg van de verhuizing van Visio van Echten naar Hoogeveen, zijn er heel veel bruikbare spullen over. Daarom vindt op zaterdag 21 oktober een eenmalige en unieke boeldag plaats op het terrein van Koninklijke Visio Huis te Echten.

De opbrengst wordt gebruikt voor het aanleggen en inrichten van de tuin op de nieuwe locatie aan de Dr. G.H. Amshoffweg in Hoogeveen.

Per 9 oktober is Visio verhuisd naar een (kleinere) locatie in Hoogeveen. Er zijn veel mooie spullen en gebruiksvoorwerpen achter gebleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tafels, stoelen, werkstukken, gereedschap, kunstwerken en dergelijke en deze worden voor kleine prijzen aangeboden. Ook is er een Rad van Fortuin en biedt de marktmeester vanaf de boerenkar mooie en bijzondere items aan. Het publiek is welkom van 9.00 tot 14.00 uur. Er kan alleen contant worden betaald, boter bij de vis dus.

Het is tevens een unieke kans om de eeuwenoude gebouwen nog een keer van binnen te bezichtigen! Onder het genot van een bakje koffie of thee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen