Zomerfeest Ruinerwold is de laatste in de rij

Optocht Ruinerwold 2019.
Optocht Ruinerwold 2019.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ruinerwold – Het is het laatste zomerfeest in de hele regio, dat van Ruinerwold. Van 6 tot 10 september vindt een scala aan boeiende activiteiten plaats, van een altijd succesvolle quizavond, de optocht van versierde wagens tot het slotfeest met Karambam.

De feestvreugde start woensdag 6 september met de Quiz-avond, waar de deelnemende teams uitgedaagd worden met kennis, humor en muzikale hoogtepunten. De volgende dag wordt de kaart- en dartcompetitie nieuw leven ingeblazen met jokeren, klaverjassen en een darttoernooi. Vrijdag 8 september wordt speciaal voor de scholieren een bruisende dag gehouden, vol vermaak en lachende gezichten. Op vrijdagavond wordt het feest naar een hoger niveau getild met optredens van twee bands in de feesttent: De Paloma’s en Status Quotes, dat het klassieke Status Quo-geluid tot in perfectie benadert.

Een bonte parade

De traditionele optocht vindt plaats op zaterdagochtend en bestaat jaarlijks uit een bonte parade van creatieve wagens. Zaterdagavond wordt afgesloten met een uitbundig optreden van The Euro’s, een band die garant staat voor verrassend entertainment en een onvergetelijk muzikaal feest.

Zondagochtend begint met een vredige kerkdienst in de feesttent, een moment van bezinning te midden van het feestgedruis. Op herhaling gaat ’s middags de populaire talentenshow ‘Ruinerwold Heeft Talent’. Het evenement nodigt de meest getalenteerde inwoners van Ruinerwold uit om hun zang, dans, toneel, cabaret en muzikale vaardigheden te tonen. Het spetterende slotfeest op zondagavond wordt verzorgd door KaramBam.

Meer info op www.zomerfeestruinerwold.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen