Circus Bossle komt voor een ruime week naar Ruinen

Circus Bossle komt naar Ruinen.
Circus Bossle komt naar Ruinen.
Foto: Jans Schulting

Ruinen – De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van vrijdag 7 tot en met zondag 16 juli strijkt het circus weer neer in Ruinen met een vernieuwde show. De grote circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein aan de Neuzendijk.

Wie de circustent betreedt, krijgt wellicht de indruk dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Spelen met vuur in Ruinen.

Klassieke elementen

Het circus presenteert een nieuwe show van bijna twee uur. De show bevat alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Optredens van de dieren ontbreken niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen zijn op vrijdag 7 juli om 19.00 uur, zaterdag 8 juli om 15.00 en 19.00 uur, zondag 9 juli om 11.00 uur, woensdag 12 juli om 15.00 uur, vrijdag 14 juli om 19.00 uur, zaterdag 15 juli om 15.00 en 19.00 uur en de laatste voorstelling is op zondag 16 juli om 11.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10.00 tot 11.00 uur.

Info: www.facebook.com/circusbossle

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen