Avond4daagse Zuidwolde telt weer vier verschillende startplaatsen

Wandelvierdaagse Zuidwolde.
Wandelvierdaagse Zuidwolde.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde – De vrijwilligers van de Zuidwoldiger avond4daagse zijn al weer een tijdje enthousiast bezig met het organiseren van de editie van 2023. Het viertal Marco Bekhof, Claudia Colenbrander, Metske van der Maar en Herman van Arragon hoopt van dinsdag 9 tot vrijdag 12 mei weer met jong en oud te wandelen.

Ze hopen dat er deze 16e editie weer veel wandelaars meedoen. Vorig jaar waren het er 600. De te wandelen afstanden zijn 5 en 10 kilometer. De routes gaan door de mooie natuur rond de dorpen en zijn voor een groot deel onverhard.

Verschillende startplaatsen

De start is net als elk jaar weer op verschillende plekken. De dinsdag wordt dit jaar gestart bij Boomkwekerij De Wolden Linieweg 11, woensdag bij ’t Markehuus in Veeningen, donderdag bij de Ontmoetingskerk Hoofdstraat 149 en vrijdag bij het Zwembad De Waterlelie. De start is tussen 18.00 en 19.00 uur, maar vrijdag is de start van de 10 kilometer om 17.30 uur en de 5 kilometer om 18.30 uur, om op tijd te zijn bij de muzikale intocht om 20.00 uur vanaf de parkeerplaats achter de tennishal.

Inschrijfkaarten zijn verkrijgbaar bij Stuifzand Allerhande van 17 tot 28 april. Kinderen van de basisscholen in Zuidwolde kunnen zich via de school inschrijven en ook aan de start van de vier wandelavonden is inschrijving nog mogelijk. Men kan ook 1, 2,of 3 dagen meelopen. Deelname kost 4 euro inclusief een medaille en 1,50 euro voor een dagkaart. Verdere info kan men vinden op Facebook ‘avond4daagsezuidwolde’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen