Vroege ochtendwandeling ‘Ontluikend Reestdal’ met ontbijt

Ontluikend Reestdal.
Ontluikend Reestdal.
Foto: Chantal Wachtmeester

Oud-Avereest – Zin in een frisse ochtendwandeling met daarna een lekker ontbijt? Ga dan zondag 2 april mee met de ochtendwandeling ‘Ontluikend Reestdal’. De wandeling wordt georganiseerd door Landschap Overijssel in samenwerking met camping Si-Es-An in Balkbrug.

Samen met de gidsen wandel je door het nog ontwakende landschap. Al wandelend word je ook zelf langzaam wakker in een nog rustige wereld, genietend van de verleidende ochtendklanken van de vogels. Na de wandeling is er een gezellig en smakelijk ontbijt op camping Si-Es-An. De wandeling begint om 07.00 uur en duurt ca 1,5 à 2 uur.

Vroege ochtend

De natuur is misschien wel op haar mooist in de vroege ochtend van het voorjaar. Flora en fauna ontwaken en geven weer kleur en energie aan het landschap. Tijdens deze wandeling zo vroeg in de ochtend ligt het Reestdal er betoverend bij. Als we geluk hebben zien we reeën grazen in de ochtenddauw en heel sporadisch laat een vos zich zien. Tijdens de wandeling vertelt de gids je meer over het Reestdal en haar natuur. Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Ontbijt

Na de wandeling lekker ontbijten bij Camping Si-Es-An? Donateurs betalen op vertoon van de donateurspas voor het ontbijt € 12,50  p.p. en voor kinderen tot en met 12 jaar € 7,50.  Niet-leden betalen voor de wandeling (inclusief ontbijt) € 17,50 p.p. en kinderen € 10,– . Het ontbijt wordt in buffetvorm aangeboden. U kunt kiezen uit heerlijke broodjes, beleg, zuivel, fruit, een gekookt eitje, koffie, thee en/of een lekker glaasje jus d’orange.  Opgave voor het ontbijt kan tot uiterlijk vrijdag 31 maart 11.00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk mee te wandelen zonder ontbijt.

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 18 personen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen