Feestavond voor mensen met een beperking bij Nolderwoud

Wilma Fieten.
Wilma Fieten.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde – In de feestzaal van het Nolderwoud in Zuidwolde vindt zaterdagavond 8 april een muziek- en feestavond plaats voor mensen met een beperking. Voor de coronatijd werd deze activiteit jaarlijks georganiseerd door de stichting Welzijn de Wolden, maar vanwege financiële redenen werd het niet meer opgepakt.

Wel werd vaak gevraagd wanneer er weer een dergelijke activiteit zou plaatsvinden. Toetsenist Henk Askes, die zangeres Wilma Fieten muzikaal begeleidt tijdens haar optredens, werkt veel met mensen met een beperking en geeft bij meerdere instanties muziekles. Samen met Wilma besloot hij het op te pakken en een feestavond te organiseren voor deze doelgroep.

Piratenmuziek

Ook Wilma Fieten, die al jaren op diverse gelegenheden zingt – variërend van een feesttent vol jeugd en piratenmuziek tot een opening in een museum – vindt het leuk om voor deze groep mensen te zingen. Haar nummer ‘Mijn hart denkt nog altijd aan jou’ is favoriet bij de jeugd die van Hollandse muziek houdt.

De zaal aan de Ommerweg 55 is geopend  vanaf 20.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur. Naast de optredens van Wilma is er volop muziek van diskjockey Hank en kan er meegezongen worden vanaf een karaokescherm.

Kosten voor een kaartje bedragen € 10,- en de begeleiding is gratis. Voor meer info: 0651071437

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen