Club SF komt weer met een feest bij Den Kaat in Zuidwolde

Beeld en licht is belangrijk voor Club SF.
Beeld en licht is belangrijk voor Club SF.
Foto: Club SF

Zuidwolde – Na de rentree in november in zaal Den Kaat, komt Club SF met een vervolg. Op zaterdag 11 maart staat weer een nieuwe party op de agenda met als titel ‘A new chapter in rave’.

De groep vrienden die in 1999 ooit begonnen met Club SF, waarbij de letters staan voor Southern Forest (Zuidwolde), en daarna een hele lange tijd niets heeft gedaan, timmert nu nadrukkelijk aan de weg. De club heeft grootse plannen en wil ook aanhaken bij ‘De Wolden Drentse culturele gemeente’.

Het feest van 11 maart heeft een andere insteek, maar niet minder vet. „Deze keer kijken we niet terug, maar willen we kijken naar de toekomst. Nieuwe muziek, nieuwe knallers, maar zoals je van ons verwacht, vergeten we ook de oude knallers niet”, laat Club SF eten. Dus toch een knipoog naar het verleden. De muziek wordt voorzien van een professionele beeld- en lichtshow en het geluid zal ook dit keer weer perfect zijn. „Geen hokjes, geen moeilijk gedoe met playlisten en muziekstijlen, maar vooral house, all night long.”

Het feest in Den Kaat begint om 22.00 uur. Info: https://southernforest.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen