Winterwandelingen vanuit Fort en Echten

Pontje bij Fort.
Pontje bij Fort.
Foto: Eigen foto

Echten/Fort – In het eerste weekend van het nieuwe jaar staan twee winterwandelingen op de agenda, eentje op zaterdag in Echten en een op zondag in Fort.

Op deze eerste zondag na Nieuwjaar, 8 januari, houdt Natuurvereniging Zuidwolde de traditionele winterwandeling. Dit jaar zijn de wandelaars te gast in de omgeving van Fort. Jan Rozema is de gids van dienst deze dag. De tocht gaat onder andere over de trekpont. Start van de wandeling is om 13.15 uur bij het dorpshuis De Snikke, het Jaagpad 2. Na een wandeling van circa twee uur staat in het dorpshuis koffie, thee of chocolademelk klaar. Iedereen is welkom en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Opgave vooraf is niet nodig.

Huus met de Belle

Zaterdag 7 januari wordt door de vrijwilligers van het Huus met de Belle in Echten een gezellige winterwandeling gehouden. De wandeling van 5 of 10 kilometer voert door het bos, langs landerijen en over de heide. Er is onderweg een mogelijkheid om even uit te rusten. Een goed en fris begin van 2023, zo vindt de organisatie. Kosten zijn € 3,50. De start is tussen 10.30 en 13.30 uur bij het Huus met de Belle, Zuidwolderweg 2a in Echten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen