Kerstdiensten Hervormde Gemeente Zuidwolde, oom in andere dorpen

Hervormde kerk Zuidwolde.
Hervormde kerk Zuidwolde.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Rondom de feestdagen zijn er diverse kerkdiensten bij te wonen in de Hervormde Gemeente Zuidwolde, maar ook in de dorpshuizen van Linde en Veeningen. Traditiegetrouw is er een kerstnachtdienst op kerstavond en een kerkdienst op Eerste Kerstdag. Voor gezinnen met jonge kinderen is er bovendien een nachtdienst in de vroege kerstavond. Ook op Oudjaarsavond is er een kerkdienst bij te wonen.

18 december 19.30 uur kerstdienst in dorpshuis Linde: voorganger dhr. G. Bekendam uit Zuidwolde, muzikale begeleiding door Muziekvereniging D.E.S. uit Linde.

24 december 19.00 uur Kerstdienst dorpshuis Veeningen: voorganger ds. van Boeijen uit Dedemsvaart, muzikale begeleiding door Muziekvereniging Con Amore uit Veeningen. 24 december 18.30 uur gezinskerstnachtdienst onder leiding van Henrieke Vos; 24 december 22.00 uur kerstnachtdienst met voorganger ds. G.E.J.H. Otten uit Meppel, organist Peter ten Kate, muzikale bijdrage van gospelkoor Onze Opdracht uit Dwingeloo.

25 december 10.00 uur voorganger dhr. H. Lowijs uit Noordscheschut, organist Tim Vroom.

31 december 19.30 uur oudejaarsdienst: voorganger mw. D. van Oort uit Hoogeveen, organist Geert Meijer

Alle kerkdiensten in Zuidwolde worden ook live uitgezonden via kerk-tv (voor abonnees) en via het digitale kanaal te vinden op www.hervormdzuidwolde.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen