Zuudwoldiger Bockentocht gaat op voor tweede editie 

De organiserende horeca-ondernemers.
De organiserende horeca-ondernemers.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – In navolging op het succes van vorig jaar vindt op zondag 20 november de tweede editie plaats van de Zuudwoldiger Bockentocht. De gezamenlijke horecabedrijven in Zuidwolde slaan de handen weer ineen en hebben een wandeltocht van ongeveer zeven kilometer uitgestippeld.

De deelnemer loopt van de ene horecaonderneming naar de volgende. „Bij elke horecazaak krijgt de deelnemer een bockbiertje aangeboden, met een lekker hapje wat past bij deze herfstsferen”, zegt Geri Hut van Den Kaat namens de organisatie.

Iets anders beschikbaar

De tocht start bij De Falieberg en eindigt bij Het Busstation. De deelnemers krijgen een route- en stempelkaart mee. „En voor wie geen bockbier lust, is er uiteraard ook iets anders beschikbaar”, laat hut weten. „Ook aan de kinderen wordt gedacht. Iedereen, jong en oud, kan deelnemen aan de Zuudwoldiger Bockentocht.”

Inschrijven met contante betaling van 25 euro per persoon kan bij De Falieberg aan de Hoofdstraat 32. De Zuudwoldiger Bockentocht start op zondag 20 november tussen 11.00 en 12.00 uur bij De Falieberg. Bij slecht weer wordt  uitgeweken naar een nog nader te bepalen datum.

Reacties

Cookieinstellingen